Predah za decu i roditelje - dečije igraonice sa baštom

 

Kuda sa decom kad je lepo vreme? Gde je najbolje otići radnim danima, a gde vikendom da se malo izađe iz kuće? Naravno, poenta je da bude lepo i vama i deci, i da se po mogućstvu izbegne buka i gungula, kakvu sa sobom nose najpopularnija izletišta. Jedno rešenje za sve su dečije igraonice. I to ne bilo kakve i bilo koje.

Spas za sve roditelje leti su decije igraonice sa bastom pošto su to idealna mesta za druženje i opuštanje. Deca su puna energije. Naročito u određenom uzrastu. Ne možete ih zaustaviti. Naporno ih je juriti i bdeti nad njima dok se veru po toboganima, klackalicama, ljuljaškama i penjalicama. Na trambolinama se samo multiplicira njihova energija. Nije lako pratiti ih. Gde god da mrdnete iz kuće u potrazi za livadom, parkom, mestom gde će detetu biti zabavno, obično nailazite na mesta gde je gužva. Nema vam odmora ni malo. Ali, na svu sreću, postoji  mesto gde je lepo i deci i roditeljima. Prvi se igraju do mile volje, a drugi su opušteni i bez stresa. To mesto je dečija igraonica sa baštom. To su one dečije igraonice koje su toliko tražene tokom leta i perioda lepog vremena, da ako želite, na primer slavite detetu rođendan, morate zakazati skoro mesecima unapred. Ako to dosad niste uradili, ostaje vam jedino da se nadate da će neko odustati i da će se uprazniti neki termin. Nek vas stave na listu čekanja. Može da se desi da se iznenada oslobodi termin koji vam, bar približno odgovara, tako da ste rešili pitanje rođendana.
decije igronice

Evo nekoliko saveta kako da odaberete dečiju igraonicu sa baštom za proslavu dečijeg rođendana. Može da se desi da budete gost na rođendanu koji se slavi u dečijoj igraonici koja vam se izuzetno dopala, pa tako napravite izbor. Ako nije tako, onda ne budite lenji već obiđite više dečijih igraonica koje imaju sopstvenu baštu. Uzmite sve u obzir. Na primer, da li imate više odraslih ili dece među zvanicama. Ako pored drugara iz komšiluka i vrtića ili škole zovete na rođendan vaše prijatelje i rođake, pobrinite se da deo bašte sa stolovima, koji je namenjen odraslima bude dovoljno velik. U suprotnom, neka dvorište bude što prostranije kako bi za sve drugare bilo dovoljno mesta. Raspitajte se unapred o cenama i mogućnostima uzimanja komplet paketa. Takođe, veoma je važno da dečija igraonica ima i adekvatan prostor unutra, da u slučaju lošeg vremena, ili kiše, vi i vaši gosti možete da se sklonite.

Potraga za ređendaonicom na otvorenom ujedno je i prilika da se i sami malo odmorite i opustite sa svojim detetom. Povedite ga sa sobom i dok se ono igra uz nadzor osoblja igraonice, vi se udobno smestite u baštu, popijte kafu i razgledajte prostor, kako biste odlučili da li je to ono što vam treba ili ne. Dobra stvar je što dvorište ograđeno, tako da su deca bezbedna. Takođe, igračke su takve da se deca ne mogu povrediti. Tu su i animatori i hostese koji se igraju sa decom i paze na njih. Uživajte!


 

1 2 3 ... 22 23 24  Sledeći»